SET TIGANASH 3PCS GRANITEC

Ofertë

9,800L 4,190L

Gjendja Ka sasi

Enët janë bërë objekte shumë të rëndësishme në jetën tonë dhe sigurisht që ne ndajmë nga koha jonë për të përgatitur ushqimin, për t’i pastruar dhe pastaj për t’i ruajtur ato.

622 in stock

Përshkrimi

Brendësi shumë shtresore: përmban 4 shtresa mbështjellëse jo-ngjitëse dhe përforcim prej qeramike për performancë të shkëlqyeshme.

Material i trashë prej alumini me shtresë mbështjellëse të jashtme jo-ngjitëse për rezistencë të lartë ndaj njollave dhe pamje si graniti.
– Mbështjellje jo-ngjitëse me qëndrueshmëri të lartë
– Rezistencë e mirë ndaj gërvishtjeve
– Pamje si granit