Jastëk GelSoft Saponetta

Ofertë

21,900L 8,390L

Gjendja Ka sasi

Jastëk i formës saponeta (forma e sapunit) nga shkuma memory. Mbështetje optimale, natyrale të kokës, qafës dhe fillimshpinës. I përshtatet temperaturës së trupit pa u ndikuar nga temperatura e dhomës.

70 in stock

SKU: 8068020747895 Kategoria:

Përshkrimi

Jastëku Gelsoft Saponetta me përmbajtjen e gel-it siguron freski, ndërsa me përmbajtjen e bambu-së të karbonizuar në mbështjellës, do t’ju sigurojë një absorbim optimal të lagështisë dhe neutralizimin e saj.

Kjo linjë vjen në dy forma: formën Saponeta (atë klasike të sapunit) dhe në formën cervikale (jastëk me konture), aty ku mbështetja takon nevojat e ndryshme pavarësisht në cilin pozicion flini. Të përbëra nga shkuma memory me dendësi të lartë, material i cili redukton ndrydhjen në pika të caktuara, mbështet kokën, shpatullat dhe fillimshpinën, garanton komfort të mrekullueshëm.

Informata më të detajuara

Karakteristikat

Antialergjik
Antibakterial
Anatomik
Ortopedik
Vetëajrosës
Strukturë poroze
Mik i ambientit