Fast Stand Mixer 7in1

Ofertë

31,500L 23,990L

Gjendja Ka sasi
Një mixer me motor me performancë të lartë 1000W, që do të bëjë gjithçka për ju me ndihmën e të gjithë aksesorëve të saj.
✔️ rrahjen e vezëve,
✔️përzierjen e përbërësve,
✔️gatimin e brumërave
✔️bluarjen e mishit
Kjo pajisje mbulon një funksion të gjerë operativ vetëm me prekjen e panelit të kontrollit dixhital, duke e bërë gatimin një proces të lehtë dhe duke siguruar rezultatet e përsosura të përzierjes në çdo herë.

26 in stock

SKU: 5310233005273 Kategoritë ,

Përshkrimi

✔️ 1000W FUQI, MOTOR ME PERFORMANCË TË LARTË
✔️ 5 KONTROLLE DIXHITALE TË OPERIMIT TË SHPEJTËSIVE
✔️ 1 VIT GARANCI