DYSHEK COMODITA HYBRID 200x180CM

Ofertë

203,500L 65,000L

Gjendja Nuk ka sasi

Out of stock

SKU: 1112 Kategoritë , ,

Përshkrimi

NJË SUPER REHATI DHE MBËSHTETJE.

Një balanc i përkryer me temperaturë të normalizuar dhe ambient higjenik largë alergjive e bakterieve që ofrohet pandërprerë gjatë kohës sa jeni të shtrirë…
… Në fund të fundit kjo është gjithçka që duhet të ketë një dyshek, ku trupi do të përkundet në të dhe lëvizë i lirshëm nga një pozicion në tjetrin pa penguar asnjeri.
Brendi Comodita Mattress ka kohë që po kujdeset për një gjë të tillë, gjithmonë duke ju ofruar klientëve të sajë dyshekun më të mirë të punuar.

Prezentojmë dyshekun Hibrid me 30cm lartësi i mbështjellur në material 100% viskosë i ndërtuar në shtresa të kombinuara duke përfshirë shpuzën poliuretane, sustat individuale të mbështjellura dhe shpuzën Memory.

      Mbështjellësi përmbushës i përbërë nga Viskosë e mbushur me mikrofibër, me butësi mëndafshi dhe veti ajrosëse.

      2 cm shpuzë me veti elastike, strukturë poroze që mundëson temperaturë të normalizuar për trupin.

      6 cm Memory, shkumë Visko-elastike për të liruar presionin që ndihmon në qarkullimin e gjakut.

      4 cm shpuzë elastike, e qëndrueshme dhe shpejtë – ripërtëritëse.

     14 cm susta individuale të ndara në 5 zona nga fortësia/butësia. Mbanë eshtrat tuaj në radhitje të drejtë natyrale.

      3 cm shpuzë poliuretane me dendësi të lartë, i ofron stabilitet dyshekut dhe shtresave të ndërtuara sipër.

MBËSHTJELLËSI – përbërë nga materiali 100% viskosë me butësi mëndafshi, me aftësi të shkëlqyera vetajrosëse dhe mjaftueshëm fleksibile. Përpos kësaj, mbështjellësit i është shtuar mbushje mikrofibre dhe shtresë e hollë shpuze poroze me elasticitet të lartë. Një kombinim i tillë i mundëson trupit temperaturë të normalizuar, rritë efektin ajrosës, butësinë e elasticitetin, dhe i shton vlerë karakteristikave speciale të shtresave me të cilat është i ndërtuar ky dyshek.
Shkëlqimi natyral që ofron ky material në ngjyrë pane i jep glamur pamjes së dyshekut.

SHTRESA MEMORY – trashësia 6cm për të mbështjellur trupin.
Kjo shpuzë visko elastike, me efekt memorizues ndaj konturave të trupit, vet – adaptohet gjithmonë duke ju përshtatur anatomisë suaj.
Do të ju ofrojë rehati, pa lejuar që mbështetja të shkaktoj presion në zonat më të rënda të trupit dhe ju fton të lironi stresin e akumuluar gjatë ditës.

SHTRESA E KOMFORTIT – e përbërë nga shpuza speciale.
Kjo shtresë ka ndikim të dyfisht, ofron rehati dhe ndihmon gjatë lëvizjeve duke shmangur ndjesinë e ngecjes. Së bashku me shtresën Memory sipër, me të cilën bashkpunon për t’i shtuar mbështetjen, butësinë dhe një balanc të përkryer në mes këtyre dy vetive.

SHTRESA MEMORY – trashësia 6cm për të mbështjellur trupin.
Kjo shpuzë visko elastike, me efekt memorizues ndaj konturave të trupit, vet – adaptohet gjithmonë duke ju përshtatur anatomisë suaj.
Do të ju ofrojë rehati, pa lejuar që mbështetja të shkaktoj presion në zonat më të rënda të trupit dhe ju fton të lironi stresin e akumuluar gjatë ditës.