COMODITA SET TENXHERESH GRANITEC 9 PCS

Ofertë

30,100L 12,990L

Gjendja Ka sasi

226 in stock

SKU: 8681128012414 Kategoritë , , ,

Përshkrimi

Enët janë bërë objekte shumë të rëndësishme në jetën tonë dhe sigurisht që ne ndajmë nga koha jonë për të përgatitur ushqimin, për t’i pastruar dhe pastaj për t’i ruajtur ato.

Të mendojmë; ne dëshirojmë që të gatuajmë në tenxheret dhe tiganët tanë, por në fakt ne nuk deshirojmë që t’i konsumojmë ato, apo jo…?!  Dhe sinqerisht  toksinat më të shpeshta nga enët tona perfundojnë drejtë e në ushqimin që ne hamë.
Të gjitha faktet që I përmendëm më lartë, neve na bëjnë të mendojmë më shumë rreth shëndetit tonë dhe rreth zgjedhjes së enëve, duke marrë në konsideratë gjithmonë atë se çfarë mund të konsumojmë me përdorimin e tyre.
Ne vazhdimisht po diskutojmë rreth asaj se çka është e shëndetshme dhe se si më parë njerëzit kanë bërë jetë shumë më të shëndetshme, se sa në kohën tonë, e krejt kjo për arsye të produkteve të pa-procesuara dhe natyrale. Ne sot jemi vazhdimisht në kërkim të produkteve, të cilat na sigurojnë një jetë të shëndetshme.

Brendi ComoditaKitchen, duke marre parasysh një gjë të tillë, në treg ka filluar me inovacionin e fundit evropian për enët të cilat nuk ngjisin ushqimin, enë nga GURI GRANITEK.

Guri, gjithmonë është konsideruar si një ndër produktet më të forta dhe më të gjithanshme në planetin tonë, këto avantazhe janë shfrytëzuar edhe në enët Comodita Granitec, për të ofruar tiganët dhe tenxheret të inovacionit të fundit, duke zgjeruar kështu akoma më shumë kualitetin e tyre.

Enë, me rezistencë të jashtëzakonshme ndaj korezionit dhe gërvishtjeve!

Granitek (5 Shtresorë), është mbështjellje 3 shtresore granit dhe e përforcuar me 2 shtresa të tjera nga qeramika për një përdorim intensiv. Një material i tillë nuk do t’i humbasë vetitë e tij për një kohë shumë të gjatë, edhe nëse e përndorni në temperatura të larta.

Ju mund të fërgoni vezë, apo edhe të përgatitni një senduiq me djath në grill shumë lehtë dhe me plot siguri.

Një sistem i tillë bënë që ena juaj:

  • T’i rezistojë në mënyrë ekselente dhe të vazhdueshme gervishtjeve dhe koreozionit.
  • Të përhapë nxehtësinë përgjatë gjithë enës, duke ju mundësuar kështu mishra të pjekur njëtrajtësisht, pa I djegur ato.
  • Të jetë më ekonomike, duke e izoluar nxehtësinë brenda saj.
  • Të ketë dizajn special.
  • Të ketë shumë më shumë jetgjatësi.
  • Të jetë Ekologjike.
  • Në përbërjen e sajë nuk ka asnjë gjurmë të materialeve që konsiderohen si toksike, siç është PFOA – Teflon!
  • .. dhe ergonomike në kapje.

Pjeset perberese:Tenxhere dhe kapak 28 cm
Tenxhere dhe kapak 24 cm
Tenxhere dhe kapak 20 cm
Tigan i thellë me kapak 28 cm
Tigan Grilli 28 cm

Enët në këtë set janë të veshura me Granitec edhe nga jashtë, një gjë e tillë bën që tenxheret e këtij seti të mund të përdoren edhe si tavë për furrë.

 

Me përdorimin e këtyre enëve, ju nuk do të shqetësoheni më për pastrimin e tyre, nuk do të ju duhet që të keni shumë forcë për fërkim. Po ashtu, do t’ju kursejë kohë edhe në ruajtjen e tyre, pasi janë shumë më të qëndrueshme.

Me blerjen e këtyre enëve shëndeti juaj përmirësohet, ambienti ku jetojmë është më pak i rrezikuar, koha e juaj për të përgatitur shkurtohet, mundimi juaj për t’i pastruar lehtësohet, E GJITHA KJO BËHET DUKE SHIJUAR USHQIM TË MIRË!

Video e produktit: