fbpx

Comodita Home


Toptani Shopping Center, kati IV
TEG, kati III
Ring Center, kati III
Sheshi Wilson, Rruga “Sami Frashëri”
QTU, Atuostrada Tiranë-Durrës, Kilometri i 5-të
Fier, rruga "Ramiz Aranitasi"
Korcë, Bulevardi “Shën Gjergji”
Shkodër, pranë "ish 5-së Heronjëve"
Shkodër, "Pedonale"
Elbasan, Lagjia “Kongresi i Elbasanit”
Kavajë, pranë shëtitores “Josif Buda”
Durrës, Bulevardi “Dyrrah”
Vlorë, Bulevardi "Ismail Qemali"
Berat, rruga Antipatrea
Lezhë, Shëtitorja "Gjergj Fishta"
"Ish Rozafa", Brryli "
"Bulevardi Blu", Kamëz "

TOPTANI: 0682040591
TEG: 0682040595
RING: 0682040598
SHESHI WILSON: 0682040457
QTU : 0682076562
FIER: 0682040568
KORÇË: 0682040573
SHKODËR: 0682040599
SHKODËR, Pedonale:0682040571
ELBASAN: 0682040570
KAVAJË: 0682040565
DURRËS: 068 20 40 569
VLORË: 0682040590
BERAT : 0682076542
LEZHË: 0685459890
BRRYLI: 0682040495
KAMËZ: 0685701330

“Qëllimi ynë është që konsumatorët të ndjehen sa më mirë me produktet tona dhe të kenë mundësi zgjedhjeje për të gjitha shijet.”    0
    Ju duhet ndimë? Komuniko me ne